Follow Qiela :)

tiers stands for cupcake

Attention to all brides to be, mantan brides and and bride yang dah jadi mak-mak. hahahaa...Actually sy tengah cari ni...


2 tiers stand


source
 i dah googled almost every blogs yang ada 'iklan' pasal pinggan bertingkat ni...hhee....almost ramai jugak kata dekat Sogo murah, IF ada sale lah kan.

then, second choice diorang cakap dekat SSF, i dah pergi okey. and harga boleh tahan. bout 80++ macam tak berbaloi nak beli mahal-mahal sebab i rasa insyaAllah i just used it once in a lifetime kot. yelah? nak letak apa kan? kuih raya? tettttttt, masuk angin. susun buah letak kat meja makan? tettttttttt, memang tak lah. hiasan? tetttttttt, kaca kot. tapi i rasa kalau dah sesak sangat, i rembat je sambil pejam mata masa bayar.


from SSF

3rd, IKEA. i tak tahu nk pergi ke tak this upcoming weekends. sebab rasa macam ada plan lain.dah la jauh, currently i ni dekat kuantan...i rasa kalau i pergi jugak Ikea...belanja makan otw +  belanja makan on my way back + minyak + tol + meatballs ikea = sama harga dengan dekat SSF Kuantan :((

waduh waduh, gamat!! selalu kalau benda nak, cari takdak. bila taknak...rasa macam benda tu...bergolekk je dpan mata.

isk.

Happy Tuesday peoples!

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin diy sendiri je hr tue
sbb rs x berbaloi beli mahal2
huhuhuhu

syakilla.purple said...

ila tengok ekin mcm tempah je cake besar tu, nk kena jugak ke stands ni...

hhee..

Pn. Marliana said...

hi dear ... tq for dropping by n follow my blog ... pasal cake tu... i tempah kat http://isabellakek.com/index.php

saya ader buat review kat blog saya jugak dear ... leh baca di
http://mysimplebutnice-life.blogspot.com/search/label/Kek

Ok dear ... all da best B2B ...

nice to know you ...