Follow Qiela :)

Small Garden Kuantan


nampak effect pantulan perempuan gemuk bertudung oren yang cuma berselipar ke Small Garden. ehek.


The entrance


Bunga Kertas.


reben, manik and whatsoever. banyak pilihan.


gabus bulat untuk pomander flower, mahal. tsk :(
3.90 satu. mahal kan :( kalau nak buat 10.
10 x 3.90 = ?????
dah la kecikkkkkk jee!!


yang paling kecil pun, RM1.00
paling kecil beb...besar penumbuk je...kecik lagi kot -_-"
memang cekik darah, dulu gabus bodoh ni xdek value pun,
sekarang sejak dah boleh buat bunga bulat..
kemain mahal lagi.
hns..hnss...
emo tiba-tiba..
tapi...
aku ada ideaaaaa! baik punyeeee, hehee..
( muka jahat )


Bekas hantaran ada macam-macam jenis corak, saiz, warna dan saizzzz. semua menggiurkan. yang penting...ada duit.


sangkar, sangkar.....i kno i will grab it one day!


the price $_$, kachingg!!
dekat Romantika Kuantan pun banyak. about a dozens! macam-macam saiz bentuk.
MACAM-MACAM okey!
(font saiz besar nak bagitau betapa macam-macam ada)


paper bag, bag kain...murah jugak.
 about 3.90 x 10



tadaaaaaaa!! buy 1 free one! kayu ni mas kesahkaseh pun ada sewa tau.
49.90 / 2 = :)
tapi aku rasa taknak guna lah kayu ni, sebab fikir balik lepas kawen nak buat apa dengan kayu niiiii :(






flower department, tingkat 2
 Bunga yang ni about 2.90 ada 5 kuntum.
rasa macam one day aku grab yang ni je kot. sebab i dah pergi
Small Garden dekat ECM tu paling murah RM3.00
Eshah Florist, mahal. PR pun langsung tak bagus, mentang-mentang aku pergi cuma pakai selipar. :(
Romantika...murah and cantik-cantik jugak. RM2.90 jugak.
nanti aku buat review sikit-sikit pasal ni okey :)



aku nak cari ni, pasai E-Day bunga nak buat sendiri.
letak 2 bijik kat depan, dah nampak effect pelamin gituh. hahaha.
bout RM 29.90 satu. macam okey kot kalau takat nak beli 2 bijik.
tapi tak okey kalau nak beli 4 - 5 - 6 bijik :(
ada sapa-sapa nak sewa kat aku dak?

next week i pergi KL nak pergi tengok-tengok bunga, shopping dekat Sogo pastu beli kain pasang and macam-macam lagi plan, sebab dah gajiii!! 

Okey, tell me brides...where i shud go...

*     *     *

 Dress up as your favourite Hollywood celebrity with Astro B.yond IPTV
 Leave a comment here to get exclusive invites to this fabulous party.

Preserve your happiest moments with Olympus,
Get more details of the contest here and be in the running to win fabulous prizes!

Win a Blackberry Torch 9860 courtesy of The Cube,
Great news – the contest has been extended till 31 October 2011! All you have to do is blog about The Cube and your favourite feature about it and submit the link to your blog post here.

2 comments:

.:shura shushi:. said...

Wat sndiri ye...GOOD =)

Anonymous said...

… Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your everybodylies3.blogspot.com website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

…Well check out the incredible results for yourself -
http://autopilot-traffic-software.com

I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

…so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

http://autopilot-traffic-software.com

Take care - your friend George