Follow Qiela :)

meet my baby, from anothaaaa mother!!

FRESH FROM THE OVEN!
kiss banyak-banyak sebab ada bau syurga :)

3.25kg's


Pitty mommy, kena warded sebab tekanan darah yang sangat rendah. nak pegang baby pun tak larat.but shes doing good.

Ni besfren aku, khawin dulu dari aku ( kuang aja kawin awal dari aku ) lama jugak nak ke dapat baby ni, konon mula-mula taknak-taknak...ha engkau, hahaha. macam baru pagi tadi call aku kata pregnant..... tapi petang dah call aku kata dah masuk labour room, hahaha. serius...aku excited tengok baby kau tau.

taksabar, i do mms betterhalf some of those baby pictures..and yes..betterhalf pun taksabar and excited like i do. like seriously. and we both decide nak ada baby terus. ( gila gatal kan, belum apa-apa dah over )  hahahahaha.

k, bye. nak shopping baju baby!