Follow Qiela :)

Haritu punya cerita.

Haritu betterhalf bawak pi Kampung dia, mulanya aku memang liat sangat-sangat nak pi...sebab family dia semuanya ada. bukan nak jadi kera sumbang...aku just tak boleh pegi sangat ngan family betterhalf, sebab malu sangat :">

memang malu, lebih-lebih lagi betterhalf selalu tinggal je aku ngan mak dia..ngan nenek dia....selalu, erm. pendek cerita setiap masa lah.

lebih-lebih lagi tamparan paling hebat pernah aku rasa, bila betterhalf paksa aku pegi wedding sepupu dia, aku punya taknak..sampai kena tarik-tarik. hahaha, malu la weyyyy, kite bukan half of the family lagi..tunggu nikah la. bagi aku, macam over weh, tak nikah tak tunang lagi, dah nak kenal-kenal family. macam tak seprais la...pas kawen, mesti betterhalf tak bawak aku pi mana-mana dah..sebab semua family dia dah kenal aku kot. hahaha. kuang aja.

ok ok, layan jelah gambar wedding tipikal kalau dah kat kampung ni, sepupu betterhalf ni anak tunggal kot. aku menag nak sangat tanya dia pasal wedding dia, sebab hantaran dia just about 5k or something. aku nak tanya dia, tips cmne dia leh spent only 5k for her weddings. nak kena tanya ni, nk kena!



Akad Nikah, aku tak pi pun time ni, dah petang.. betterhalf je.

Marhaban


Her wedding's.
ada banyakkk lagi gambar weyy....sebab betterhalf send me about a dozens. sebab dia jadi officially photoG for the wedding. betterhalf tak pandai pun, tak pernah kot. tapi sebab sepupu dia request him to be, dia pun sakan la pi pinjam DSLR orang ( mujo besfren jenis tak kisah ) ..sakan la kehulu hilir tgkap gambar.

okey la, hari ini Jumaat rehat lama...im about planning nak pergi cari bunga murah dekat Romantika and Small Garden. I tak reti sangat nak tiru-tiru bride Pahang tapi selalu shopping dekat KL :( i tak banyak duit, so taknak pergi KL..:((((
just spent all my $$ kat tempat tumpah darahkuuu jelah. hehehe.

okey la.....
sampai sini je,
bye!

1 comment:

Anonymous said...

Sometimes brevity is important, especially if everyone is keen for the situation to move on.Delaying making an apology can result in it seeming forced and insincere. Either way, this will be a less stressful and more effective workout than you'd get if you did both workout types separately. There are many options to choose from before you book your trip. [URL=http://lopolikumino.com ]beeswings[/URL] You will have to wait several days or weeks before you can get your lighter back. For your long-awaited holiday trip, a travel agent can ensure you of a flawless and pocket-friendly excursion to your destination!