Follow Qiela :)

Dosa Paling Besar dan.......terasa.

Ive been blessed dengan partner yang sangat caring dan sangat bertanggung jawab tapi i still feell not get enough. One day, i thought i need to buy new phone since my 'old' phone always meragam dan menggangu kehidupan i.

Yelah, i always give some vendor/boutiqe my phone number so that they can call me 'IF' theres anything change or it just can be anything, one day i give up sebab one of them call me, if i would like to hired them on my pre-big day. i love so..betterhalf pun okey je. butttt, when they called me......my phone hang, i try to call them back...but theres no answers...then ive got any of return calls from the vendors.

until now.like seriously...
sedih kan,

Then, i pergi Maxis Center sebab BFF i told me that theres some promotion, Maxis line++ BB phone, i pun pergilah. At the first..i pergi Digi...gedebuk bedebak..murah TAPI i need to pay it not with cash but credit card. theres no wayyyy i will do it....so..ive change up my mind and i pun pergi Maxis Centre berdekatan (cewah ayat) and i never told betterhalf :( derhaka kan.

dekat maxis, i pegi dekat coustemer service and gedebuk gedebak i ambik BB curve ++ line. at the time being,  i rasa macam,

"......wow?? phone baruuu?? ohmaiii....keluar dari maxis pun tersengih-sengih. pegang paper bag Maxis kemas-kemas takut ada orang ragut.macam kau je ada BB kan,. terus update status Facebook guna BB sebab konon nak ada dekat status, sent from Blackberry Smartphone (kot) .........."

then, i pun call betterhalf, told him i beli BB + line maxis and and ingatkan nak buat suprised nombor belakang sama dengan dia :shy shy: tapi he keep bebel dekat i kenapa tak bagitahu dia. i was like...huh?

sekarang baru i faham kenapa restu dan izin tu sangat sangat penting sebab now i rasa macam menyesal sangat-sangat beli BB dekat Maxis centre sebab semalam i jumpa kawan i, dia BB user from Celcom. tanya i kenapa guna Maxis sedangkan betterhalf guna celcom? if u guna celcom u can sub betterhalf number and can talk as much as i want.

sedih :(

i menyesal ambik BB, i menyesal ambik dekat Maxis and the worst thing, i menyesal..make betterhalf dissapointed on me :(

sampaikan, he yelling at me...and cakap.."...ish, susahlah cakap dangan awak ni........" :( and after that he keep sorry for what he had done...but, i dont care much for apologies, sebab i kno. i salah.Harini, i pergi kerja lewat, sebab most of the time..i keep regrets..what ive been doing.

p/s : Petang karang nak pergi jogging, so that lemak-lemak tepu dalam badan ni bisa hilang and release tensionnn!!

:(

2 comments:

Mashitah said...
This comment has been removed by the author.
Mashitah said...

ala,..jangan sedey dear,...
people make mistake,..or mistakeS :P
benda dah jadi, jangan dikesalkan,...fikir positive,..dapat BB baru,....yeay (^_^)/