Follow Qiela :)

1# Rubber Stamping


Ni cerita pasal nak pegi oder Rubber Stamping macam yang semua orang pun buat. aku pun nak jugakkkk, aku pun pegi la jalan kaki sebab paking depan kedai takdak. dah la panas, paking kena gores-dan-menang pulak, tak gores pun menang jugak. hahaha. dapat surat letak dekat wiper. hahaha. ok ok..melalut.

ni lah kedainya, tapi.........................................
wuwuwuw, lansung tak bagus entertain pelanggan....aku tanya sepatah, depa jawab sepatah. tanya berpatah-patah pun STILL jawab sepatah. i kno..masa tu hari Jumaat korang nak balik kot, tapi bila aku tanya...korang nak tutup kedai ke?
jawapannya tidak...!!
then, buat apa nak bukak kedai tapi cara layan coustemer macam dah nak tutup kedai sangat-sangat dah.
aku tak tahu kenapa,
 adakah sebab aku pakai baju kerja?
adakah sebab aku pakai heels?
adakah sebab aku banyak tanya?
adakah nampak macam aku ni demand sangat?
kalau demand, aku tak tanya stamping paling murah berapaaaa tauuuuu :((
haaa, sedih. dah la aku tak tahu menahu pasal oder-oder stamping ni. :(

Location dekat depan Eshah Florist. otw dari SSF nak pergi Small Garden pun nampak dah.
Noted.
p/s : korang ajar lah aku, macam mana 1st step nak oder stamping ni.....
nak kena ada design ke?
nak kena bawak design sendiri ke?
perlu guna design dia je ke?
aku buntuuuuuu :((


then, i give up. dalam kereta terus tukar pakai selipar and just kepit wallet kat ketiak. tak bawak handbag macam the datin's. Nak nye tak bagi nampak demand. masuk Jelita...promoter lansung tak layan!!!
BOOOOOOO dekat diri sendiri.
bangun pun tak okey! padahal LANSUNG takdak orang pun dalam tu.
okey, aku salahkan selipar pasal ni.

menyampas,
dah Jumaat! i <3 Jumaat like i always dooo :)
pukul 3 karang naik bas pergi KL, seronoknye!
gaji banyak neh...banyak nehh...
=oo="
kembang kembang idong.
hahahahaha.


3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

design dulu
pastu bawak hardcopy g kedai

syakilla.purple said...

design nak kena guna ape ekk? photoshop ke? paint ke? :((

WaNieY said...

illustrator or coraldrew..(bawa softcopy yer) if tak tau design, juz tulis dulu kat kertas, then diorang boleh tolong design kan..