Follow Qiela :)

ini ape......bunga.....bukan lah, paper flower :)

Hai, harini khamis. betterhalf ada dekat Putrajaya for a whole day. tak kisah, kalau dia bukan dekat sana pun dia still bukan dengan i dekat sini.

semua buat sorang-sorang :( merungut pun tak guna sebab selama ni pun dah memang semua buat sorang-sorang.hopelfully lepas kawen, i taknak LDR ( long distance relationship ) i kno, betterhalf pun taknak. selalu dia cakap nanti mesti baby lambat dapat. hihihih...

okey, pasal bunga yang i nak cerita ni...

i dah buatttt! yeay....cepat-cepat mms dekat betterhalf then dia kata cantik. : kembang hidung :
harini i takboleh tunjuk sebab cable camera takdak :( taknak lah cerita without gambar. dah ada cable nanti...i review okey!

excited!!

okey, harini i bagi link yang ajar i wat papercup flower ni - LINK

to those yang nak DIY bunga sendiri, boleh juga cuba bunga lain, cuba google-google. banyak kot jenis-jenis bunga.


guna tissue paper :


guna origami paper :

guna tisu jugak, tapi lagi kiut sebab ada line kat tepi-tepi bunga tu. cantik :)


okey, lain kali kita cerita-cerita lagi okey :)
salam peluk cium kiri kanan


*         *        *


Nak menang Blackberry Torch 9860 ?? doubleclick to this : LINK

 Find out how you can be crowned MasterChef of the blogosphere : LINK

No comments: