Follow Qiela :)

Hello Beautifull...

kalau u'all perasan..i dah edit sidebar blog i. hhihi...nak banyak cerita pasal kawen kawen pulak. senang i nk review all the stuff pasal wedding preps.

semua pun tahu kan, cara perkhawinan, adat , barang-barang kahwin di semua negeri mahupun daerah adalah berlainan. lagi-lagi stuff hunting's.

boleh gila tau kalau tak tahu.

anyway..dari sidebar ni i .........

dah tak payah soping-soping dah pasni tau.

i dah tukar kepada niiii....

idea-review-idea-review
yeahhhh. im Pahang Bride-To-Be !!!
proud to be... :)

kepada bride pahang, sila lah link saya.
saya b2b baru belajar, kalau silap sila tunjukkan, kalau tahu sila ajarkan :)

terima kasih.

2 comments:

anaztasias nora aira said...

hai salam dear !! im link u in my pahang brides too hehehe :) orait kita share2 info yea :) hepi preps dear :)

purlpe.pink said...

sukenye ade geng!

tQ t Q tQ!!