Follow Qiela :)

Bersama anak-anak Badan Amal Nur Zaharah.

Ni cerita lama, atau lebih kepada cerita yang dah berkepam. Habiskan cuti bersama cinta hati, kawan kesayangan dan anak-anak.

aku pergi melawat Rumah Badan Amal Nur Zaharah. melawat rumah anak yatim then spent my whole day dengan aktiviti-aktiviti yang berkaliber -_-"
konon ;

kak.ju  +  chubby me :(


ni harimau boboy. ( betterhalf )


ni harimau gigirl.  ( dekat sini kena pakai tudung )

with the crews

 me and betterhalf sakan duk kehulur hilir cari baju malaysia, kata nk sedondon konon. padahal bila dah pakai sama-sama, mula lah macam malu-malu. macam koya gitu.
hahahha,
lepas pada tu, terus betterhalf tak ajak dah pakai baju sama.sedihnya. :( baru nak fell sweet-sweet gitu kan.
takpelah, as for me..sokey je sebab i beli baju malaysia RM30 je, betterhalf punya RM50. hhheee..rugilah kalau dia tak pakai kan.
till next,
bye!

2 comments:

miszatie said...

seriously!! this is fun..i love keje2 amal..:)

purlpe.pink said...

hhhhe. mmg seronok. rumah ni located at janda baik :)