Follow Qiela :)

B2B : Goodies Hunting

Macam mana preparations? i boleh kata macam belum start apa-apa pun lagi. bila i fikir - fikir balik kenapa susah sangat nak start....

1. mungkin sebab lambat lagi kot? lambat keee?
2. Betterhalf tak excited like i do :(  i ajak pergi SSF pun dia takmooo :((
3. Duit tak banyak. pergi shopping dekat Cameron pun habis dekat RM500. Duit macam air. :((((
4. Kekeliruan, sebab rasa nak buat tunang as simple as i can do. rasanya cukup dengan makan-makan and sarung cincin kot? So x perlulah nak excited itu ini. kan?
5. Betterhalf busy planning his own bro wed's :(

senang cerita tak tahu nak mula dari mana.

Oh, pasal goodies. i keep review pasal goodies yang sesuai, taknak la ikut trend sangat sebab kalau ikut trend tulah yang buat senak kepala tau.

budget.....budget...budget -_-"

then, bila dah baca-baca blog b2b lain, i jumpa ni!

kilang paper products ni dekat Seberang Prai, jauh sangat wasnt it? i nak sampai sana pun belum lepas lagi. tsk. :( tapi good news bagi sesiapa yang

malas macam i...
tak suka travel jauh-jauh...
pentingkan kualiti...
save budget...

they can deliver ur products!!
ni antara pilihan idaman kalbu yang menawan hati dan sanubari. bagi i, ciri-ciri yang penting mestilah yang senang dipegang kan? senang nak bagi dekat tetamu without terlepas ataupun tak kemas.
this mail order form :) isi then send to their email.1st try i cuba tanya pasal quotation...i dapat feedback yang sangat baik. coustmer services out of 9.99/100. excellent.

cubalah try.
p/s : yang i highlight tu idaman kalbuu kiteww.... :)

Cekidout their website: LINK

No comments: