Follow Qiela :)

taksabar nak raya.




waiting further nak tengok moooore -more and moreee gambar pre-wedd Nurul Syuhada Nurul Ain and her husband.

cantik sangat, simple and nice!

suka.
suka yang paling dalam.


*   *   *


Budak ofis dah start pasang lagu raya, macam-macam jenis lagu yang menggamit rindu pada kampung halaman, cewah. macamlah ada kampung kan...haha,

dah start tukar duit raya. me tahun ni just share dengan betterhalf je, if org mintak dekat i..i suh dia mintak dekat betterhalf. hahaha.
kuih raya dah ada 4-5 jenis, sapa nak datang raya pun aku tak tau. sudahnya..aku je yang hadap hari2 sambil makan tengok tv3. ada banyak cerita raya kot :)

tahun ni, i raya berdua je dengan ayahnda tercinta. sebab kerja. sokey la, nak buat macam mana.

 tu je...


malu pulak, awal-awal dah nk cakap selamat hari raya. -_-" padahal sepuluh hari lagi kann..

No comments: