Follow Qiela :)

Perjalanan tiga.haribulan.tiga :)

I dunno where to start, how to and what for...

1. nak kena bukak belog baru, cerita pasal kawen-kawen?
** tapi i takut i takdak masa nak review all the stuff macam orang lain, and tak boleh handle 2 belog dalam 1 masa.

2. just keep silent and let it be suprised?
** SUPRISED!! :senyum nampak gigi:

3. follow the flow...
** i risau, if i keep silent, ramai yang berkecil hati. hati dah kecil bertambah-kecil. tapi rasa macam patut senyap je. tunang je kan....bukan my big-day pun.  erm....

the answer :

1. nak kena bukak belog baru, cerita pasal kawen-kawen?
** tapi i takut i takdak masa nak review all the stuff macam orang lain, and tak boleh handle 2 belog dalam 1 masa.

2. just keep silent and let it be suprised?
** SUPRISED!! :senyum nampak gigi:

3. follow the flow...
** i risau, if i keep silent, ramai yang berkecil hati. hati dah kecil bertambah-kecil. tapi rasa macam patut senyap je. tunang je kan....bukan my big-day pun.  erm.....


*   *   *

future MIL keep asking, have i started any of preparations? sebab dah tak lama. tapi i rasa macam okey je, tahun depan kot? luckly she just asked betterhalf and not directly to me. when betterhalf asked me...i just give him a big smile...hoping that he would melting and just get rid of it. but not.

semalam we had a discuss, pasal our e-day preps. between only me and him. macam-macam duk gaduh, that night baru terasa macam......

oh, dia macam ni...
tapi i nak macam ni......
dia nak macam tu.............
what??
erm......
urgh.....
macam ni okey kan...
tak, tak suka. nak macam ni......

then, kiteorag senyap. malas nak cerita. pening....hahaha. then we had our sahur at mc'd.

first thing to do....

review, review keep review.
cari-cari-cari keep cari...
oh, long way to goooo...
-_-"

i dah confirm tarikh dengan betterhalf...i tanye...confirm ke tak? u ada apa-apa tak on that day? dia kata.....takdak.

so, just a lucky number i guess. and HOPE.
3.3.2012

first cry, 3.3.1989
:)

i love u bb. forever and ever i will..


No comments: