Follow Qiela :)

dapat rasa,

i dapat rasa, belog ni akan terisi dengan baiknya dalam masa dua tiga bulan pertama ni. dan penuh dengan perasaan piss-off, menyampah meluat dan pelbagai lagi perasaan dalam masa penyesuaian diri ni.

dalam masa i tengah cuba nak kenal kawan baru yang tak berapa nak baru, yang so freaking macam ape je, and its not the right person at all to u talk nicely.

tukar kerja, dan faced beberapa muka yang kita kenal tanpa mengenali hati..its sucks. buat aku piss off every single breath,.

harap-harap tak mati sebab darah tinggi.

No comments: