Follow Qiela :)

July..please, be nice.

currently ,


♣  Exam dah lulus. Alhamdulillah...
♣  Betterhalf pun lulus, double luck i guess.Alhamdulillah jugak.


♣  Mungkin E-day awal, betterhalf nak awal. without any reason. dia cuma cakap, sebab susah jaga i. tu je. tak masuk akal wasnt it? yang tak bestnya planning 3March birthday i, tak jadi and  bawak ke bulan 12, yang until now, i tak tahu mana 1 tarikh yang cantik. (sedih ).

* Pelamin Impian, macam simple sangat-sangat dan sangat-sangat cantik! uissssh!!

♣  Budak ofis ramai gila dah bertunang, like seriousssss?? macam tahun ni tahun pulun habis-habisan. i jugak yang gigit jari. tapi takpe.tunggu, sebab kita tunang bukan ada orang nak bagi duit. Just chill, kumpul duit and usha je ape2 yang patut dulu kannn. Time-time maccam ni lah kita kena banyak tanya, ambik vendor mana, berapa bajet and so blablabla. l
♣  Hal camera dah setel. dari harga 1k++, boleh jadi 300 je, and and and...Syukur ada orang sponser. best, sebab tak payah susah-susah keluar duit.Alhamdulillah.The damage is done...sekarang kena senyum senyum. sebab rezeki tak sombong nak singgah. :)
♣  Roadtax kereta dah habis, bulan ni. mula-mula pening peninggg sangat, tapi betterhalf ada. well..dah tak pening. haish, cintanyaaaaa <3
♣  Dah semakin serasi dengan tempat baru, walaupun macam biasa, tapi...okey je. tak kritikal sangat.
♣  Baru lepas cek maybank2u. Gaji bulan lepas ada banyak lagi..seronok, sebab dah pandai manage akaun sendiri.
♣  Adik betterhalf dah nak nikah bulan 11, and betterhalf dipertanggungjawabkan sponser wedding card. Why im so excited? Wedding preps make me soooooo excited!! + FFIL ajak i pergi Kelantan, masa majlis. hhuhu.
♣  Future MIL baik sangat sebab masakkan nasi dagang special untuk i. seronoknya. and sangat-sangat ............. (spechless)
♣  Sepupu kesayangan dah nak lansung :(  <-- kenapa icon macam niiii??!!
♣  Betterhalf sangat sangat good. mungkin betterhalf akan jadi betterhusband one day. pehhaps?insyaAllah.
Rindunya...


July, please dont bite :)
Bye June.


No comments: