Follow Qiela :)

Hello Monday :)

Facebook dah kena block dekat ofis, bosan yang amat. tahap rasa macam nak telan sudu je. Memang bosan -_-". Tak pasal-pasal haritu rajin teman member ofis pegi cari cincin titanium untuk future husbandnya, sempat jugak tengok tengok cincin belah rotan. gataiii.... :) anyway...dah 'ter'suka dekat yang satu tu. like...suka yang amat sangat. At the same day, betterhalf balik...jumpa je terus excited cerita tu ni tu ni. pasal cincin la the most.....sukanya. betterhalf approved!

We had a great late dinner at Jungle Foodcourt. our new 'tempat lepak' which yang Chiken grilled tu, superb!
The next morning i pagi-pagi lagi pergi beli siput sedut nak masak cili api and kerang nak bakar. Betterhalf nak. then the next day i belikan ketam untuk masak lemak cili api ( again ) and ikan untuk bakar :) pun sebab betterhalf nak.

Then, lepas dah kenyang dia kena buat kerja. i ask him untuk pasang all pintu dekat rumah mangga-_-" sebab rasa macam bahaya tak mangga rumah. tak boleh bergantung pada lock je..mesti nak kena mangga.baru rasa secure kot. selama ni tido rasa unsecure je sikit sikit. Lepasni tidur mesti makin lena. :)

hmm, bila isnin je.. mesti banyak cerita pasal betterhalf. sebab dia dah balik ( sad ), Jumaat nanti dia promise nak balik and dia promise lagi dia akan balik every week. (excited ).

ok, start counting . 3 hari jeeeee!
Rinddddu!

okey, i dah banyak cari design pelamin for my E-Day. i dah decide nak buat sendiri and betterhalf setuju dan dia akan tolong! sukanya.........

something will be just like this :)





oh, meltinggggg ......


Just the same, wink*wink.



*im sorry, i just google all the picture*

im so excited, maybe on 11.11 i akan ke kelantan....Adik betterhalf soon to be my adik ipar big day :) so Betterhalf mom ask me either im going or not. Senan dia ajak. i cakap tak tahu lagi.. ;p

okey, nak pergi google bunga murah-murah dekat Kelantan so that boleh pegi borong.
bye!

No comments: