Follow Qiela :)

stay tuned.

Pagi ni betterhalf balik. and he promise me he will come back this Friday! god, my heart melting and i keep falling in love with him again-again and again. hm, harap journey betterhalf okey dan baik-baik je...Semalam we had  some dinner dekat Jelita, i makan Chiken Chop and him, just nasi goreng kampung..kesian..penat ye sayang. seharian tak makan. hhuhu, then we both pegi beli barang sikit sikit lepastu balikkk ;)

* aih, mesti orang duk cakap. apa punye pompuan, benda macam tu pun nak tulis. hhuhuuhu..so? ada aku kisah?

every single thing about us, is our precious time ever. kesahhhh.....

okey, noted.

sayang, tak sabar nak tengok cerita Nur Kasih sama-sama. harap tak full macam kite nak tengok cerita Kongsi + Fast Furious k. tak sabar nak tengok Nur cantik, tak sabar nak tengok Adam hensem, tak sabarrrrr nak tengok Miaaa Saraaaa ;)

&&, tak sangka. awak nak jugak tengok cerita jiwang macam ni kan. tsk;) ily so much pumpkins!


Sinopsis Nur Kasih secara ringkas :

Dugaan dan ranjau yang dilalui oleh Adam tidak pernah terhenti apabila Adam sekali lagi terpaksa menerima ujian getir bahawa anak dalam kandungan Nur kemungkinan akan meninggal akibat kemalangan jalan raya yang menimpa mereka berdua.

Manakala Aidil pula terpaksa menjalani kehidupannya sebagai bapa tunggal kepada dua cahaya mata iaitu ilyas(7) (Mohd Ilyas Suhaimi) dan Maryam(5) (Mia Sara Nasuha) setelah isterinya yang tercinta, Alia meninggal dunia.

Mampukah Aidil membesarkan Ilyas dan Maryam sendirian? Pengorbanan apakah yang akan di lalui oleh Nur Amina dan Adam? Adakah cinta Adam Dan Nur Amina akan terkubur? Jangan Lupa saksikan tayangan Nur Kasih The Movie pada 19 Mei 2011. Saksikan juga lakonan comel Mia Sara sebagai anak Aidil dan Alia.


* * *


 arh!! my heart melting



Download / Muat Turun lagu Nur Kasih :

Nur Kasih - Yassin feat Tiz Zaqyah [OST Nur Kasih The Movie] : link

Tanpa Mu - Sabhi Saddi dan Helena [OST Nur Kasih The Movie] : link



No comments: