Follow Qiela :)

perempuan.

Perempuan, kalau dah sama-sama perempuan, nak kena juggle and handle everything or anything sama-sama memang tak dapat lah kan, tak kena jeling...kena cemik. lepastu kata belakang macam kau lah bagus sekali. konon kan...

lepastu, bila dah abis event..kau pun pong pang pong pang cerita pasal aku. meletup-letup duk kata pasal aku..macam lah aku ni wat taik dekat kau je, semua orang tak.ape masalah pun tak tahu. sentap lah kau sorang-sorang kat situ.

bodoh punye pompuan.
kalau ye pun jeles sebab aku ada boifren, aku cun daripada ko dan semestinya bagus daripada ko...so what? boleh terangkan apa masalahnya tak?
huh...

kisahnye sikit je, sebab dia AJKwhatsoever...aku ni penumpang terhormat je...so?????ada aku kisahhhh??

My name is Syakilla Nordin, u got any problem with it?

No comments: