Follow Qiela :)

nak tengok kad kahwin paling 'cool' ??



   ** comel!!!!!!


ahahahaaa...first time tengok, rasa macam...
erk,,

kelakarnya!

Kad ini milik Zed Zaidi Sembilu Kasih dengan pasangannya. hahaha..kenapa aku cakap nama Zed Zaidi sembilu kasih? sebab aku rasa...yang menaikkan nama zed zaidi ni cerita tu lah. gaduh sambung, putus baik semula. kawen cerai...eesh...x elokbetul...aku kenal dia ni pun, sebab duk layan citer tu lah..haih. jgn kenan sudah...

nauzubillah.

anyway, kad ni boleh dikatakan mengikut ceritanya....kerana Zed Zaidi berkenalan dengan pasangannya melaui Facebook yaw! hahhaa..comelkan. mesti mula-mula add as a fan pada Zed Zaidi...or Zed Zaidi yang add dulu, sebab pasangannya kinda comel jugak :)


penat okey, asek Zed Zaidi......mujor xdek bin sekali.
enough said ;)

ok yayang, kite kenal dekat hospital. so..ape motif kad jemputan kita?
erk!

No comments: