Follow Qiela :)

macam mana rasa, every single thing buat. ada orang sentiasa TENGOK dan PERHATI.

Takdak kerja. i ada masalah dengan budak ofis i, biasalah, tipical women yang takdak kerja and ada banyak masa nk review all the thing pasal i. dari mula sampai habis, kalau boleh nak khatam semua dalam masa satu hari atau lebih hebat, nak cerita dekat semua orang dalam satu nafas je.

kesian.

lebih kesian, kat i lah! nak tarik spender lekat dekat bontot pun, ada orang cepat-cepat tulis dekat status FB siap tag nama i. adoi.....penat lah macam ni, menda yang paling senang kite boleh buat, takboleh nak buat.

tsk. nak korek idong pun kena lari jauh-jauh dalam stor, tu pun kalau dalam stor takdak cctv lah kan ;(

No comments: