Follow Qiela :)

Hantaran DSLR.

I usulkan pada beterhalf which is one of my hantaran for him cud be this,
hhheee, sekarang semuanya kena usulkan...siap ada kertas kerja and surat tunjuk sebab lagi. *ok..tipu;p


taken : link
 Dia pun dah seronok-seronok, sebab dia cakap i baik sangat nak bagi dia menatang ni, tapi dia silap. and i pulak terlupa nak betulkan betul-betul ayat i which i always kno, selalu salah..hahahhaa..

whatever baby,

i nak this dslr be mine, tapi betterhalf taknak labur duit dia kat benda ni..so...solution is..i kena beli..bagi dekat dia and make this thing sebagai salah satu hantaran for me :(

kesiankan.
dapat betterhalf yang selalu, selalu selalu berkira pasal duit.

rate harga benda alah tu is around 2k - 3k. ada je yang 1k and above tapi i takmau, cos i always knew that kalau murah mesti tak ok. memang macam tu kebiasaannya.and mind set i dah setkan macam tu. yelah, u laburkan sikit, nak result gempak, memang tak dapat lah kan.

bila i usulkan pada beterhalf, dia cakap tak payah sebab mahal sangat. and so blablabla...

i just buat sebab musabab yang logik je, like ;

1. sebab kita xdek camera. yang ada cuma camera cokia.
2. nanti masa cantik2, ada camera best boleh tangkap gambar kita.
3. hantaran kena demand, biaq pi takdak duit. ( hahaha, ni jangan ikut)
4. sebab kita xdek camera.
5. sebab kita xdek camera.
6. sebab kita xdek camera.
7. sebab kita xdek camera.
dan begitulah seterusnyaaaa......

then beterhalf just like macam setuju dan dia kata..boleh ke nak letak kotak je atas dulang? sebab masa event nnti, boleh guna. kalau nak bagi berat, letak je batu bata...

i just like..........(-______-")
teruknya laki aku ni...hahahahaa...

i taknak macam tu, sebab memang tak cantik kalau letak kotak gedabak macam tu. dah la takdak isi, lagi la i tak sanggup. but bila beterhalf bagitau risiko untuk pemegang hantaran tu buat jatuh benda tu...i baru terfikir which is it worst thing then ever..2k kot, gilakau. boleh meloncat aku dari pelamin.
hahahhaaaa...

tapi bila fikir-fikir balik, takut and risau jugak..seharian i fikir pasal ni...tapi memang i takut...mahal kot.
sedih*

i rasa nak ikat ketat-ketat pakai dawai je. boleh ke. over tak?
tsk.
dah google images contoh, tapi takdak penah orang buat.




ok, fine.
baby, i rasa u menang. tapi...
i taknak mengalah lagi.
jom google sesama!

No comments: