Follow Qiela :)

Hai, Harini i ada banyak masa. Bos meeting :)

Bila dah meeting, makanya i ada banyak masa nak buat review. rasa nya mungkin dapat membantu bagi bakal b2b lebih-lebih lagi area Kuantan. ;p

i dah listkan Kuantan Photo-G yang i rasa hasil kerjanya okey, dan sentiasa mendapat sambutan. yang penting dan lebih penting, budget :)

Kuantan Photo-G













  • dan, yang i setiap hari tanpa pernah jemu untuk google dan cari-cari...i belum survey lagi tempat-tempat ni, so i tak tahu nak review the owner macam mana sebab belum pernah in person lagi ;p
    sebenarnya ada banyakkk lagi, yang lebih cantik i tell uuuuu!
    tapi sayang, diorang takdak link, and ada jugak takdak butik :( susah nak kongsi....tapi...IF i ada contact person, i akan share dari masa ke semasa.

    Pahang Bridal















  • Hopefully dapat membantu!


    byeee!

    No comments: