Follow Qiela :)

can u spots the diffrent of bertudung and non-bertudung?








p/s : sory, i just google all the images. credit to Google

..........spechless. can u see the diffrent? i already did. tapi kenapa mesti....argh.....tak bestnye this felling, kenapa mesti i dilema menda-menda macam ni which its bad for me or for others.

kesian kan i :(

semalam i tunjuk gambar friend of mine yang bertunang fews days ago. and......the point is. dia free hair. and betterhalf terus cakap....

eiyucksssss! awak nak pakai macam ni???? and kebetulan mak ada dekat situ...dia terus buat mengada-ngada macam mak tu mak dia....

mak cik! tengok...dia nak pakai macam ni??!!

and mak pun geleng kepala.

haish. kenapa macam ni. mesti orang cakap, hal remeh temeh je...tapi.....as for me yang nak nampak paling cantik haritu......thrrrrrrrrrrrr!

memang all brides akan rasa macam ni ke?


but......

if.........







credit : Google


tapi kalau i boleh jadi cantik macam mereka, why not. tapi...be exactly the same lah ;)
pleaseeeee. forgive me.
just telling the truth :(

1 comment:

cc said...

babe,
bertudung bukan sekadar nak cantik or tak cantik tetapi tu perintah Allah. benda wajib.

in my humblest opinion, biarlah tak cantik kat mata orang, tapi cantik sbg hamba-Nya yang taat.

nak buat apa pun, niat kena betul. itu yg paling penting.

no offense k? just my two cents :)