Follow Qiela :)

Arab Theme : Pertunangan Khairul Fahmi & Pasangan.

i adore sangat-sangat. tu je nak cakap. *spechless.
dah la pakai tudung.
dah la theme arab (i tak pernah terfikir theme ni).
dah la cantik.
dah la all in purple!
dah la simple but nice.
cantik.
saya suka, saya suka saya suka. (suara mei-mei upin-ipin. hahahaa)




source : link
owner : link

sangat sangat cantik. baru ni i usulkan pada beterhalf, pasai i taknak bertudung. and he's agree but lil bit arguing. dia cakap pasal dosa, pasal tanggung jawab dia sebagai suami, hati mertua and hati family i.

sikit pun tak sentuh pasal hati i which is i rasa tak penting lansung kot bagi dia :(
and i agree dan hampa.........

and today, i found her (link). beautifull her.......
i wish i cud be like her :) just the same.
mungkin Tuhan nak tunjuk kot, betapa cantiknya berhijab.

adore*


love till bits!
 i kena print out semua gambar ni, and tunjuk pada beterhalf. harap-harap dia aproved. and and and.....dia kena aproved sebab dia kena pakai macam ni masa big day nanti.


ily sayang's :)
eh tak.
sayang Amirul Faizal, bukan Khairul Fahmi ;p

No comments: