Follow Qiela :)

16 Mei,

Harini hari guru, selain tu...Hari Jadi My Besfriend Forever, Intan.pagi-pagi bukak mata pukul 6 teruih wish. kata besfriend kan.haruslah jadi orang paling sweet ;) padahal nak wish pukul 12, tapi terlelap. semalam, Sunday tak penat sangat, malam pukul 10 baru betterhalf datang bawak pi makan+tengok Arsenal. kesian, kalah 2-0.lebih parah, i makan pukul 10 mlm. kesian, pagi2 lagi dah dtg kerja terus timbang berat badan, Alhamdulillah tak naik ;)

i ada banyak benda nak try and error if i ada body idaman nanti. tsk. taksabar*whoooooh!

On  Saturday, i lepak dengan betterhalf lagi. tengok cerita Fast Furious. gilamakkau, punye lah susah nak beli tiket....full. sentap mak dibuatnya. tu pun sebab nak tengok sangat, sanggup pegi redah jem pegi petang-petang beli tiket untuk pukul 10 malam. tu pun seat nyawa-nyawa ikan. tu pun betterhalf tak syukur. dia marah i sebab i keluar tak bagi tahu ;( dah, kata suprised. takkan nak bagitahu. sedih betul. tapi mujur lah sangat berbaloi-baloi. fast furious, siapa kata tak best memang tak lama dah tu. out 10/10!

On friday, me and betterhalf watch Kongsi. seat ni pun macam haram je -____-" semua mall i tawaf, cari tiket yang ada seat couple ;) ( gila, dah tau ticket sesak, nak jugak seat couple. HHAHAHA. okey. gurau-gurau je ) total avarage i boleh bagi out 9/10. cerita melayu. what do u expect? tapi, best lah....cuma i tak suka xdek ending. tu je.

Tak best kan bebebl-bebel without gambar. i malas nak snap gambar using my Cybershot phone. sebab malas. macam zaman-zaman tangkap gambar pakai phone ni macam dah berlalu pergi je. apatah lagi pakai camera digital yang gambar tak berapa nak clear tu. hish....

i wish for DSLR. bila lah betterhalf tergerak hati nak bagi kan.

okey-okey. sudah la nak wish-wish. sebab sekarang nak kena banyak gila pakai duit. dah tak boleh boros macam selalu. for three days i jalan-jalan...4 pasang kasut i beli dekant Vincci. macam best je rasa bila dapat shopping kasut. rasa macam lepas gian. hahahaa...3 heels untuk kerja and 1 cuma flat sandals. betterhalf kata dia tak suka i pakai selipar ROXY yang flat tinggi tu. i pun tak tahu kenapa.

okey, off topic, intan belum replied my message. hahaha...excited lah. currently baru dapat email dari air-asia. i wish boleh dapat travel dengan betterhalf one day.

Amin.

now beterhalf tengah drive nak balik. esok Wesak and the sweet part is..petang ni betterhalf balik semula. hhehe. sweet sangat sangat kot. sebab bila i tanya kenapa dia ulang-alik....

dia kata, its all for me....<3

No comments: