Follow Qiela :)

Meet The Parents.

Alhamdulillah, everything going smooth. like i say...totally awsome. ive been blessed with future MIL yang simple but nice, and also been given future FIL yang sangt peramah.

everythings is on track. super love it.

and as i can xpect, they both ask me either im in serious relation or not with their son, and i definetly say yes without any doubt.
'saya in love ngan anak makcik dah lamaaaa tau takkkkk?' hheheee.. (dalam hati)


our conversation ends like this,
'syakilla dah sedia? kalau belum...tunang la dulu okey......

hah! hah! dah agak dahhhh....sebab tu nak jumpa i! hheheee.....
and Alhamdulillah, they both sangat memahami atas situasi kami berdua. its all about our financial,dengan kerja belum confirm. exam dua2 failed pulak tu. hisssh! bercinta tak ingat!betterhalf pulak baru ambil my-v. mahal wooooh! and me...this year sangat-sangat pakai banyak duit. nak pergi China, kursus sana- kursus sini. ( kursus kaweng tak pegi2. hiks ) then secara peribadi pun, still tak ready. eee, takuttt..takut!

hehehee. well, to those yang belum jumpa lagi future mother/father in law, better u do it. sebab tak rugi. at least, ur relation been blessed.

amin.

i kno, sangat menakutkan...its my first time. siap cakap lagi dekat betterhalf before keluar kereta nak pi salam mak dia...
' kalau sekarang saya ada pilihan jumpa mak awak dengan mati, saya sanggup pilih mati....'
beterhalf gelak je. phuiii.
mentang-mentang dah get into my family, berlagak!

k lah. dah abis excited,

counting.........to be tie :) *shy...shy*

bye!

No comments: