Follow Qiela :)

Hello Friday!

Hello. now ambik few minutes nak update blog. rasa macam bersalah ada blog tapi tak suka nak update.  Today my lil pumpkins balik.

rinduuuuuuu!

baru sehari dua dia balik sana, now nak balik sini semula. tapi lepastu balik semula. just boleh spend time about an hour je..dah warn baby, tak boleh lama-lama sangat, sebab orang tak suka tengok kita berdua. well, redha jelah kan.. ooo, tuhan je tau betapa rindunya i dekat dia. masa dia dekat sini, memang tak ingat apa dah...yang tau, being such a wonderfull couple ever :)

rindu..rindu!

masa dia dekat sini, suka sangat tengok movie!
best best.

first movie tengok ni...

 sumpah best. kelakar dan terbaik :) best best best!! hahaha, kalau ikutkan hati nak pergi tengok lagi sekali dan ketawa lagi lagi dan lagi. tapi tahu, macam mebazir, baik lepas ni tengok dalam you-tube je, free pun free. tapi serius best. as for me lah, sebab ada jugak orang cakap tak best. eeew, takdek senses of humor kot. i dengan betterhalf tengok gelak memang tak ingat tauuu...

p/s : lagu dalam cerita ni best sangat, best best best!

 ni pun best. total average i boleh bagi out 9.99 / 10..sebab macam cool sangat tengok cerita ni. the perempuan is so cantikk walaupun the hero out sangat! tapi gempak. tak rasa menyesal lansung lah. sebab first thought yang cerita ni macam tak best sebab sikitt je orang dalam hall....mula-mula nak tengok cerita ni,

tapi, tak jadi. selling fast +  full. tak best, tak best sebab selalu dapat tiket kat depan.. ill make it tonite! sebab nak  jugak suport KRU :)
baby pun nak tengok jugak.pegi sama-sama oraite :)

huhuhu...
cam gedik.
k lah..bye!

No comments: