Follow Qiela :)

Fashion is something scary to live with or without.

Dont they think twice before wearing that 'thing'?

Tu soalan. bukan ayat penyata. well. aku bukan nak cakap yang all fashoin sekarang ni menakutkan, cuma. mengerikan, perhaps? boleh tak nak cakap macam tu. as for me yang duduk dekan Kuantan, Origanally Pahang. aku tak berapa sangat tersempak dengan mangsa fashion. kat Jengka aku tak pasti. atau Lepar Hilir. *Sigh.

Well. heard about vintage fashion whatsoever fashion?
bagi aku. fashion mereka sangat-sangat menakutkan.

 in ur dreams aku nk linked mana-mana link yang aku dah stalk. aku taknak mention mana-mana nama gah dalam dunia fashion. dan aku taknak sebut apa2 pasal orang itu dan ini sebab niat aku bukan untuk menjatuhkan atau menaikkan sesorang atau sesiapa cuma this post create up for pandangan peribadi.


what the hack she's wearing this?

aku rasa busuk gila tengok macam ni. seriesss.
bye!

No comments: