Follow Qiela :)

excited.

hai guys. mood sangat-sangat excited. well..nak pergi vacation. ofcourse la. berbunga riang. semalam dah get ready passport. ambik untuk 2 years only. mintak-mintak hujung tahun ni ada rezeki pergi bandung :) .semua macam dah nak setel. harap-harap everything goings fine. sebab penat sangat la..fikir tu fikir ni. bagai nak rak. pasal duit yang tak pernah nak cukup. masa tu lah kereta nak merajuk, masa tu lah terfikir nak bayar hutang dunia. masa tu lah hari jadi kite dan masa tu jugak la hari jadi semuaorang yang dicintai. well..macam mana nak celebrate kalau duit pun takdak.

anyway. malas nak cerita topik yang takkan pernah habis.
nak tau tak kemana nak bercuti?

memang of course bukan dekat sini. aku pun taknak cari pasal gadai nyawa nak pergi sini. nak cari apa...bukan ada laki kau pun dekat situ.

i nak pergi,
Guangzhou!
as known as,
syurga membeli belah

Taksabar. yes!
(can u see how excited i am)

will update more letter..
soon.
bye!

No comments: