Follow Qiela :)

Pagi Jumaat.

Anyway, malam ni betterhalf balik. Petang ni lepas kerja dia bertolak. start dari semalam, sebelum aku lena..lepas dia cakap dia akan balik esok..aku dah start kira jam. hitung minit. aku tolak bahagi tambah masa secukupnya. aku kira-kira..lepas maghrib sharp dia akan bagitahu dia dah sampai, dan few minutes after aku reply..dia akan cakap. 'siap, otw dah'

macam tulah biasanya.
dan macam tulah setiap kalinya.

dan pada masa tu. aku la perempuan yang paling eksaited bersiap.
aku nak jadi aku sahaja perempuan paling cantik dalam dunia ni.
aku nak jadi yang paling wangi dalam hidup dia.
aku nak jadi yang paling hawttt di mata dia.

dan yang paling penting.

yang utama dalam hati dia.
hhihii..

rindu weh.

No comments: