Follow Qiela :)

much love.

since camera i crack, dah lama dah tak tangkap gambar betterhalf. for a whole two month i think.
kesian. biasa kalau terlalu sweet sgt, pakai camera phone je. tapi...kualiti mcm biasa lah.
menyedihkan.
nk upload pun malu. -_____-"
and boleh imagine tak, how much scene sweet dalam hidup i tak boleh nk simpan.
tak boleh nak tunjuk kat anak cucu,
mcm mana papatok ngan mamatok date.hhihi :)

now i takboleh nk accoupied banyak benda.
 memorie full, format dan terus tak ingat apa.

tapi one thing yang always make my heart melt mcm choclate cair is..

every single thing about him....

owh baby.
u always know how much i love u.

kan ;)

No comments: