Follow Qiela :)

quick updated

Banyak benda nak cerita. apa yang dah terjadi, apa yang nak berlaku. yang sedang buat. banyak sangat. Tapi tak cukup masa. series..banyak!Banyak gambar nak upload, banyak cerita nak kongsi, banyak benda dah jadi. banyak.tapi, tak banyak masa.Macam-macam.

sekarang tengah gila shopping internet. hari-hari bukak Maybank2u.
hari2 dapat parcel. senang..beli saiz besar sikit..tak risau kalau tak muat. mesti muat!

dah tak berapa nak go dengan FaceBook. bukak pun cuma nak intai-intai. friend request pun banyak tak approved. message, sekilas baca je. balas memang tak lah. update status dalam seminggu sekali je. pendek cerita, bila bukak, baru lah updated.

bari signup as a blackberry-an..dan baru jugak resign. sebab wifi selalu problem. *tsk*

rezeki alhamdulillah, tak kedekut. selalu dapat. Alhamdulillah. *sujud syukur* (tak berani nak cakap lebih-lebih, nanti Allah marah, lepastu tarik balik)

badan tak berapa nak okey. kondisi selalu sakit-sakit. mungkin sebab tak best kot. presure dengan penurunan berat badan.asyik nak kurusssss :( betterhalf pun selalu anoyying sejak dua menjak ni. menyakitkan hati.

tengah further plan, nak pergi Guangzhou. last but not least, ke Perlis. banyak nak pakai duit. banyak nak kena simpan. takboleh shopping kat malaysia dah. nak shopping dekat Guangzhou.tak pakai baju malaysia, gatal. HAHAHAHA. GATAL!

Kak Farah dah nikah. bersanding je belum. alhamdulillah, lepas gagal berkali-kali...nikah jugak. aku pergi sorang...sebab betterhalf.......erm. lupakan. aku memang pergi sorang. mujur ok. kak farah, wiss all ur happiness. *ingat tau msg yg kila hantar tengah malam tu*

tak puas hati Anna Raffali menang AJL.

anyway, sory. takdek gambar nak uplod. lately..semua kejadian gambar tangkap pakai phone je. bukan tak lawa, tapi..malas...nk cucuk2 usb. komputer pulak kilang virus. baik takpayah.

kamera crack. baru tadi pos hantar dekat bestboyfriend of mine. suruh dia pi hantar dekat lowyat.boleh dapat murah sikit. walau kawan mulut macam bangsat, tapi tulah. susah senang sama-sama. tu pun dah kira ok. senang-senang, kalau takdak jodoh ngan betterhalf, aku kawen ngan ko jelah...

hari-hari jogging. jogging hari-hari. penat tak penat..nak kurus punye pasal..apa ada hal.bantai jelah.

erm.dah kot. nanti aku update lagi. blog boleh kira rajin jugak bukak..sebab suka baca baca baca sampai muntah.

No comments: