Follow Qiela :)

Harini hari takbest takbest dan takbest,.

Tadi pergi shopping dekat tuuutt (takboleh nak mention nama tempat) ada sale. best. Beli jeans + Milano Shirt untuk betterhalf. sebab murah sangat. no wonder la i tak berat hati nak belikan untuk dia. Best best. Sabtu ni boleh date pakai Jeans baru.

tapi, langit tak selalu cerah.bila dh siap-siap bayar. i tertinggal bag plastik yang i beli tu dekat kaunter bayaran. i perasan masa turun tangga tu je. bila i u-turn balik...i tengok plastik bag tu dah takdek. and when im asking the girl yang ada kat situ. dia kata its gone sebab dah bagi dekat chinese girl yang line up beside me
masa i nak bayar tu.

so...dia senyap dan buat tak endah dekat i je. i like was...

i tak tahu nak jumpa siapa..then i pergi cari security..i cerita-cerita then security suruh pergi dekat Bilik Pengurus. while im talking-talking, the girl yang tak endahkan i tu pun masuk bilik pengurus. i terus cakap.
'Ur staff ni ada ke patut..i report pasal my missing stuff tu. dia boleh buat tak tahu je'

than pengurus tu pun cakap apa tah (chinese language)
pompampompampompam.

then. the best thing.
 Alhamdulillah. Aminn...
i boleh refund balik all my stuff back!
suke suke suke.

oh baby. oh my jeans, oh my shirt, oh my Betterhalf shirt.
i love u <3

dah jodoh kita untuk bersama kan.

:)

No comments: