Follow Qiela :)

Harini entri berunsur kesedihan dan ketidakpuashatian yang melampau.

1. i ingat, bila buat blog ni. tempat luah segala perasaan yg dah terbuku,tapi i silap. sebenarnya. menambahkan lagi sakit hati. sebab betterhalf bukannya baca. dia tak tahu apa yang i tulis. dia x tahu apa yang i x puas hati. dia tak tahu yg dia kena berubah atau x. dia tak tahu, apa yang i perlukan.... and he dun even know..how much i love her..i mean now.
 
teaser*
 
2. i akan pastikan, anadaikata satu hari nanti. i mati. i nak..blog ni. dia baca hari-hari. biar dia tahu..apa yang dia dah buat. biar dia ingat..EVERY SINGLE MOMENTS THAT WE HAD TOGETHER. biar dia takkan lupa. siapa i kalau dia jumpa siapa-siapa yang berjaya tambat hati dia.. walaupun i dah takdek. well..i know.being replaced is the worst possible thing ever. even aku dah mati kot.
 
3. aku selalu tak pernah lansung puas, dengan dia. ada je aku nampak kelebihan lelaki lain bila dibandingkan dengan dia. kalau tengok lelaki lain, mesti terdetik. kenapa laaaa laki aku tak macam ni. bila tengok boifren orang romantik sikit, mula la emo. kenapa aku tak dapat boifren dia tu.bila aku tengok..how much caring is tunang dot dot. mula la aku rasa tak puas hati gila dengan betterhalf. aku pernah gaduh teruk dengan dia. sebab dia tu kadang-kadang anoying sgt. sekarang pun!!
 
nak nangis**
 
4. aku pelik, kadang-kadang. nampak sangat dia macam sayang dan sangat-sangat perlukan aku. memang tiada permpuan lain boleh beat aku, aku lah satu-satunya dalam hati dia.. rasa cinta dia hanya pada aku.im the only one that he had. TAPI, kadang-kadang ada jugak masa. aku rasa..im the worst girlfren ever :( aku rasa...aku ni bukan lawa sangat kalau nak dibandingkan dengan kawan perempuan dia. aku rasa..im not a good talker even best listner. aku rasa..hubungan aku dengan dia hanya pada nama dan bukannya sampai di hati. aku rasa...aku rasa.,...nak nagisssssss:((tapi aku takkan blame dia...dia kata aku negatif thinker...dan dia jugak kata aku selalu react lebih2. aku rasa..its a general fact. i need to get used to it untuk survive.
 
5. bila pegi event or wedding siapa-siapa jelah. bila aku tengok kawan-kawan dia treat girfriend/tunang dia. macam dia SORANG JE YANG ADA AWEK/TUNANG. aku tak boleh go sangat. aku mula takdak mood. point ni sama je sebenarnya dengan yang 3. tapi...
 
emo emo emo emo emo
emo emo emo emo emo
emo emo emo emo emo
 
6. aku tak pasti...tinggi mana rasa cinta dia pada aku. luas mana kasih sayang dia pad aku. jauh mana kesetiaan dia pada aku. dan banyak mana..rindu dia pada aku. i wish...he would told me dan aku harap..rasa cinta, kasih sayang dan rindu dia..melebihi dari rasa cinta, kasih sayang dan rindu aku pada dia.
 
aku tak tahu. kenapa aku boleh draf entri ni. aku tak tahu. macam mana aku boleh list kan sampai 6point. aku tak tahu..kenapa air mata aku mengalir bila draf posting ni. aku tak tahu....he knows bout this fucking post..or just pretend that he knows nothing bout this bullshits.
 
 
 
note : aku bukan racist sangat.just telling the truth.

No comments: