Follow Qiela :)

Entri pagi hari selepas gaji.

Tengah rindu sebenarnya ni. pagi ni betterhalf attend meeting tah ape-apa tah. non of mine bussiness pun sebenarnya. hmm. Biasa pagi-pagi after breakfast, datang balik dekat meja kerja, mesti dah nampak dia Buzz YM. pagi ni takpun :( benci lah......semalam last message pun i tak replied sebab dah tertidur.

but its ok kan. baby i faham. i penat kerja. kan syg..
hhihi..selalu kalau msg, i yang tertidur dulu. Sleeping Beauty katakan, mujur dapat betterhalf yang jenis tak kisah dan faham.
He always wish gudnite while im sleeping, sounds like this..
'Gudnite syg, tido lena2 ye. sian dia penat kerja, siang malam.............dotdotdottt...(ada la lebih2 tu. yg always make my heart droollliingggg every single morning :)

You kno, you always make my day kan sayang? <3

Rindu. Cepatlah balik!!!!

Bila ada sibuk nak gaduh kan..ingat lagi malam tu..entah apa entah masalah dia, chek out my phone while im talking with abah. then, macam biasa lah. ends up dengan gaduh2. sampai i ajak dia teman tengok kucing bulu kembang dekat belakang rumah pun dia taknak. geram betul masatu. imagine how, i boleh hempas pintu kereta kesayangan dia tu sekuat hati i...

hhihii...
lepastu mula la rasa bersalah..sebab i tahu. and he always told me countless that he love his car so much.

bila dia tahu i marah, and dia tahu all that thing sepatutnye tak patut jadi..He always know what to do. And make me fall in love with him again again and again.

i love u baby :)

okey, enough. i ingat nak beli couple shirt. tapi taknak terlalu nampak 'COUPLE' sangat. and for those couple pakai over-over couple shirt (biasanya budak sekolah)
anoyying okeyh!

i nak sesimple yg mungkin, macam kalau i jalan dengan betterhalf sekalipun. orang takkan perasan in detail yg itu adalah baju couple. simple simple simple sangat!

malu la wei. macam kau je ada balak. -_________-"



yang ni je yg i rasa simple but nice. tak crowded sgt. takdek la tulis I LOVE U gedabak besar. and i tak malu pun kalau nak pakai each time betterhalf takdek. sebab i think no one pun boleh perasan ni baju couple. sebab simple dan comal. kannnnnnnn..?

bagi free pun i takkan pakai, dan kalau i nampak betterhalf pakai. siap lah!



hihi..morning peeps!
xoxo :)

No comments: