Follow Qiela :)

Takbest. Takbest.

Dah banyak kali sebenarnya i ni macam terasa hati dengan perangai kawan-kawan i. tapi.. tak boleh nk buat apa. sebab kawan always fuck form behind and dont act suprised when uve been fucked. aku tak rasa yang aku ni ada masalah bila kena bastard, at least. dengan kawan sendiri..so..aku tak kisah la..apa orang nk canang cerita aku sampai hujung kampung. aku lansung tak peduli org nk jaja hal aku dan buruk-burukkan aku. who cares. even Bill Gates pun takboleh buat apa bila rakyat jelata duk canang-canag cerita dia, inikan aku. yg takdak apa-apa.

like i always say, selagi aku tak pernah rasa duit kau, jangan harap lah aku nak hormat kau seperti aku hormat orang yang susah payah bela aku.

then, takpayah la nak rasa demand sangat, sedangkan kau takdak apa-apa yang hendak dibanggakan.setakat belajar tinggi-tinggi, tapi adab low....kat situ aku dah boleh nampak reputasi ko sebagai seorang student. mesti bodoh. tak payah sekelas atau sekolej pun, personality can tell me every single thing.aku bukan apa..cuma terkilan.....

aku selalu mengadu dekat betterhalf. dia ni macm ni...dia tu macam tu..yang ni cenggitu..yang ni cenggini. tapi...mcm biasa la. betterhalf suruh aku takpayah peduli.isk. tapi susah, sebab yg kena aku, yang jadi depan mata aku, yg rasa hati aku yang sedih aku okeyh! aku sebenarnya taknak ambik pusing pun benda-benda ni, tapi...kadang-kadang benda macam ni menjatuhkan aku sikit sebanyak.

well..pesanan aku. sebagai seorang kawan, just watch ur big mouth. cos it can hurt others feeling, dan tak letih dan memenatkan pun, bila hidup kita.... bersikap menjaga hati. tak rugi sesen pun.

p/s : i selalu pesan dekat betterhalf, tugas seorang pasangan adalah menghormati dan tidak sesekali menyakitkan hati.
otometik betterhalf jadi manja macam kucing.

meoooooow ;)
luv u. mmmmuah!
No one knows why I'm into you

hihihi. gedik. dia tak habis2 ajak tengok Arsenal final this saturday...dan paksa i bukak blog Arsenal.andddd..guess what. i bukak.ye..sila redha. HAHAAHHAA.
walaupun takdak kaitan lansung. -_______________-"

No comments: