Follow Qiela :)

Hello and Good Morning Bluebirds ;)

Hehehee, Title kononnya macam happy sangat. Tapi realiti tiada siapa yang tahu. yelah. macam-macam benda tak elok jadi dekat i sekarang ni. well....memang tak elok. yelah. i doakan siapa yang fitnah-fitnah i, dia takkan dapat apa yang dia nak. dan takkan hidup dalam kesenangan sampai bila-bila. u guys pernah dengar kan, doa orang yang teraniya sentiasa makbul.

haish. nasib adik beradik sendiri. kalau bukan. dah lama gelek dengan stim roll sampai pecah-pecah lemak tu.

nowdays, hidup i banyak tak cukup masa. sentiasa terkejar-kejar. bayangkan, tiap-tiap pagi. i lah perempuan paling liat sekali nak bangun. penat. kalau cuti...i rasa paling heaven la kot. macam haritu, i cuti ambik direct from Saturday until Tuesday.

suke suke suke.
baby musyuk pun ada sekali. cuti sama-sama.
so...were both doing exactly every single thing both. sukeeeeeee!tapi semalam dia dah balik, damn. i miss him badly :(

Tu gambar bofore kena potong. makan ayam puas-puas. Tu makan kat Uncle Johny kat Teluk Chempedak. Its a chinese Food Court.Adik i, Afiq dah selamat disunatkan,kesian. mujur takdak adegan yang tragis. My big Bro ada record video. tapi i tak sampai hati nak upload dalam ni. HAHAHAHA.dia sunat Jumaat, then sabtu i kena rush ngan Betterhalf n Mak to Kajang, rumah auntie i. untuk adopt 5 ekor anak kucing gemuk hitam dan comel. hehehe. comel dan sangatttt manja. everything goings great and being moreee great.

Allhamdulillah, selamat pergi, dan selamat juga pulang.

Ahad, i banyak habiskan masa seharian untuk tido. Slepping beauty kauuuuu. petang rush pergi kerja, cari rezeki HALAL. haih. penat-penat. i mengaku jadual hidup i since i start kerja malam tu, tak berapa terurus. Lintang pukang, tapi comel. macam business Women yang sangat bekarisma, sampai kereta penuh dengan baju-baju dan barang-barang yang tak sepatutnya berada dalam kereta.

eee...habat gile. heheee...

Isnin i cuti, and on that day lah i kesana sini uruskan urusan-urusan yang berkaitan yang dah lama gila tergendalaaaaaaa. Betterhalf tak dapat teman pergi Vet. sebab dia kena pergi klinik. buat medical chekup. So, i sorang with two hot chicks.
mummy, whats inside the bucket? "i saw, i saw the pussycat"
*grrrrrrr* omeyyyy ;)
tu syaysa. i adopt dah lama. manja gilegilegile wacakaplu. Dia ni kena pergi Vet. untuk dapatkan suntikan susuk. eh. nak cucuk bagi cantik. hahaha. sebab dia ni sebenarnya Persian, tapi bulu dia tak berapa nak kembang, sebab dah lama gila kot terbiar. yelah. abang i kutip dekat supermarket je. dia kutip. aku yang basah ketiak bawak pegi Vet. tsk.takpe-takpe. ikhlas. harap-harap syasya doa kakak akhirat nanti okey.mmmuah!

presentingggg,
anak perempuan i yang baruuuu. auuwwwww. *rindu*

Baby first medical card.

patutnya,
Baka : Persian
Umur : Unknown, sebab masa nak adopt, xdek bagi surat beranak.
Jantina : Wanita
Warna : Brown
Status : Janda. *Opsss!*

Tapi masatu panas. pakai plk hells. nak pergi Vet. pun melaram kemain lagi. padahal yang ada cuma kuda je. HAHAHA. siap set rambut lagiii yuuuu.Time tu syasya being so notty, i terpaksa pinjam 1 cage untuk syasya. sebab dia taknak keluar dari kereta. huh.Berpeluhhh mak tauuuu.


heheee, ni lepas kena ubat selesema. kesian. hidung tersumbat. terus tido.
Get well soon my babylullaby ;)

No comments: