Follow Qiela :)

Can I have this?

Setelah diperkenankan Ke Bawah Uli-Uli Yang Maha Termulia. Betterhalf finally say yes.Kebenaran berpihak pada i. How I Wish. hehehe. ILYSM <3

And, after talking-talking and bubling-bubling. i prefer to Hot Pink yauuuuu.
mua-mula i nak beli Iphone4. tapi tapi tapi. u know kan. im just an ordinary goverment servant and i got nothing. zero. so...i pilih this c3. untuk gantikan Blackberry i yang hilang satu ketika dahulu. and sebenarnya nak wifi je lebih. suka suka! i nak ni! tunggu okey. nnti mummy adopted u. tunggu tau.


Baby, im sooooo into you.lepas ni. i tak kisah betterhalf ajak pegi tengok bola berjam-jam dekat mamak without any lappy. dah tak kisah lansung. sebab i ada ni! hehehe. baby, bila Arsenal main? i nak ikutttt ;)


and last but not least. i beli handbag baru.betterhalf pilihkan. heheheh. cantik tau. masa tu, betterhalf never noticed about the price but not forever. sampai la kat kaunter. dia macam terpinga-pinga dan terkejut. hehehehe. masa balik, dia bebelbebelbebel sampai la penat, sebab handbag mahal sangat ;)

Mana ada. ni pun dah 50% tau syg . Design more into this. tapi i punya lagi lawa kot. Kot la? and yes. its Brown.hehehehe.so...ni pun i dah adopted...ada apa-apa yang tertinggal lagi?

*muka kucing*

No comments: