Follow Qiela :)

untuk puteri kesayangan

satu untuk yang dicintai dan satu lagi untuk yang dikasihi.

well, aku dah semakin rindu pada dua budak gedik tu. yang paling baik, paling cantik, paling comel, paling gebu, paling montok, paling gojes, paling..paling..paling dan paling mengada.

dan juga yang sekarang dah taknak kawan dengan acik :(

rindu la beb.
bila nak besar. cepat-cepat la. boleh ikut acik pegi buat hair treatment every months.
boleh ikut acik pergi shopping kat mall selain dari habiskan duit shopping kat internet jeeeee.

aku dah pesan pada kakak ipar aku. yang merah untuk saara. sebab dia degil dan suka buat kakak dia. macam bawang merah. dan yang putih ofkos untuk puteri snow white tu ;)


mood : emo. korang pegi Cameron tak ajak acik pun ekk. konghasam.

No comments: