Follow Qiela :)

semalam.

Semalam i pergi round around Temerloh, follow group Naziran. i just follow untuk repair any of pejabat yang ada masalah line system.

ouch!

penat la weeeeyyy, bukan penat sikit okey. penat sangat-sangat. sampai tahap. mata punya layu...sampai i kena tahan dengan jari. wwwoh. tu la...makan lagi nasi lemak kat Zaman tu. macamlahbesttsangat.2 jam perjalanan dan i bukan duduk setempat je, pergi Pejabat tu, pejabat ni..pejabat tu dan ini. penat dan sangat-sangat kekurangan tenaga. baru i tau, patut la orang yang selalu outstation ni, selalu berat hati nk pergi. sebab memang penat sangat.

ingatkan dapat la lunch dengan ikan patin masak tempoyak, tapiiii...macam mana nak makan pun, kalau dah waktu lunch pun still kat vaterinar. hadoooi. nasib la my babylovelyhumtydumpty ada. jumpa sekejap
(-______*)

baby! i miss u. kan best kalau bos lepaskan i sekejap untuk aktiviti bebas. even setengah jam pun, rasa macam dah dekat heaven. tsk ;(

syg, balik ye..minggu ni.
how i miss u so much. 
<3

No comments: