Follow Qiela :)

Full House, Jalan Yap Kwan Seng.

Mesti org google maps, terus masuk blog aku. well..aku nk bagtau awal2. korang salah tempat actually. padahal aku baru je nak pegi. HAAHHAHA.

4hb ni, nak pergi KL dengan betterhalf. saja. jalan2. bak kata betterhalf. 'YES.' tapi tanya aku...E tu apa.
hehehe, syg...its Year 'END' Sale la yang..just pergi balik hari ajer.and for sure..mesti hari yang memenatkan.

Ingat nak pergi Sogo..budak opis dah start potpetpotpet cakap itu murah..ini murah...well...tu salah 1 pitstop aku dengan dia. I think, my handbag dah kena tukar. kot???? mesti kena brainwash dekat sana ngan betterhalf. dia ni..bab duit. teliti sikit.Then..ingat nak pergi pekena sepam dua dekat Full House. sungguh tergoda tengok makanan2 dia. menguji keimanan okekkk.Then i thought of nak pergi Jalan TAR. I need to buy more kurung's. its mean..moreeeeee. argh. bukan apa. sebab 12.12 ni, i ada Latihan Induksi for a hole weeks. so.i need to wear kurung for the hole day. GILA???? no.... for one day, i need to standby at least 2 kurung. kena la jaga pemakaian...sebab BETTERHALF pegi jugakkkk laaaaaaaa!!

omaigod!!
for a hole week..i berkursus dengan betterhalf. keja gila betol. sekarang pun i dah macam belive it or not tau. macam mimpi je. nak kena dengan dia.

fuhhhhh. mintak2 tak 'ter'panggil sayang tengah-tengah ramai org.

okey, back to topik.

I sedih jugak, sebab 4hb. adik bongsu i sunat. tapi sedih sedih sedih. i wont be able to sit right beside him to give any of suports. sedih sedih sedih. mesti tu hari yang paling menyakitkan. kan sayang? tapi..i kena pergi jugak..sebab dah tak cukup masa lagi. i kesuntukan waktu. bila lagi nak pergi beli macammacammacam kalau bukan harituuuuu?wuwuwuwuwu. takpe. kakak takkan lupa janji kakak okey. ill make it after u finish ur 'potongpotong' tu okey syg ;)
Ni la budak gedik yang nak kena potong tu. dah nak masuk darjah 5. baru nak potong. tu pun puas paksa. and macam biasa lah. macam2 taburan janji. basikal?top-up?duit? macam2 lahhhhhhh.. nasib la. bongsu. huehuehue.

okey. im not in the mood. baju yang i pos laju hilang..and i tengah sedih. kain cantik tau :(
demmit.
lagi benci...sebab i dont know who i need to blame on.

baby. sory...marah-marah u.

No comments: