Follow Qiela :)

banyak benda sukacita, daripada dukacita.

well. if one of my readers ni fan of my facebook (ecececeeehhhh, ko ingat ko ada fan profile???) HAHAHAHA. xdek la. yang add FB i. mungkin ada perasan. i tak habis-habis ucapkan kata Alhamdulillah, dan bersangkut paut dengan rezeki.

betullah..memang sekarang rezeki yang ada ini. cukup dan sungguh diberkati. sangat best. i dah tak banyak fikir pasal susah itu..susah ini. dan ass well..bila ada rezeki sikit. mesti boros. sampai mengadu kat betterhalp yang i ni boros. and yes. he's totally agree.

dammit.

selain daripada kerja 'sekarang' i ada buat partime. halal. selain daripada family..beterhalf dan besfren-besfren sekalian pun tahu.

p/s : i nak cari duit. nak kawen. bukan nak beli hanbag LV  -______-"

No comments: