Follow Qiela :)

I always tried to juggle everthing by my own, without asking any of helps.

Someday, i rasa macam i ni dah tua sangat untuk having something new. rasa macam..."biarlaaaaa aku kat sini, buat benda ni hari-hari sampai mati.........."

Tapi, kadang-kadang rasa sedih. bila kita tengok kawan seumur masih lepak dekat Old Town pekena hazelnut sepam dua. lepak sana sini. karoke, window shopping , movie, talking2. gosiping.cakap pasal duit PTPTN, cakap pasal tekanan assg. cakap pasal boifrennnnnn....pergh. retro gila la sial. mula lah rasa nk imbas balik semua banda2 'maneh' ( intonasi yang betul, dapat mngambarkan betapa manissss nye rasa tersebut) dalam hidup. tak sekarang, bila lagi. kan kan kan.

orang cakap, kalau nk hilangkan stress, benda yang perlu kite buat untuk hilangkan rasa tekanan tu, dengan cara bukak folder gambar, kenangan dulu-dulu dan tengok mana-mana gambar kita yang sedang ketawa/tersenyum/gembira. kemudian ingat balik...kenapa kita ketawa masa tu, bersama siapa dan untuk apa. haish.

miss u guys badly.
<3

No comments: