Follow Qiela :)

don't interrupt me while I'm ignoring you

i nak cerita about what did happend last saturday.  ;)

i rasa sangat seronok, busy, terkejar sana sini  deal dengan ramai orang. tukang mekap, sewa baju. drive by my own. walaupun betterhalf ada, tapi dia awal2 surender..angkat tangan taknak involved apa2. isk ;(

and yet,. i still letih even harini dah hari selasa. baju tak pulang lagi. accesories baru semalam pulangkan. tu pun sebab tersempak dengan dia. kalau tak, mungkin nanti-nanti. entah lah macam mana.mak dah beleber berjela2.

penat la. haih.semalam pun tgh msg2, tertidur.

bayangkan, betapa penatnya. terkejar sana sini. smpai i lupa. i ada date dengan betterhalf. omaigod!! i sedar2 my fons ringing, takperasan dah banyak missedcalled.then my beterhalf dah naik2 suara tanya dekat mana. and ass usuall..he ask me with whom...hehehe. i pun kelam kabut dah siap2 get ready..and for sure..apa sangat yang i boleh buat dalam keadaan kelam kabut macam tu. i cuma sempat pakai lip gloss and aply maskara just 1 layer je. hair do..mmg tak lah kan. adoi. dengan my mom ask me untuk hantar Saara gi jumpe her papatok. ergh. tension dan sumpah penat.

and as usuall lah kan, betterhalf duk pot pet pot pet je. mula2 ingat macam nk terasa, nk merajuk. tapi rasa diri sendiri yang salah, wat apa nk mearjuk kan. thehehe. just pretend nothing did happen la. pegi pasar malam, belanja dia nasi beriani. baru senyap la kot.

kesian.

sabtu baru ni, my ofice buat hari sukan. konon lah kan. hahaha. best dan seronok dan penat. wwwoh!

anyway. lets picture do the rest. i nk layan FB ;)

mak rumah merah tau nyah. and guess what. rumah merah juara keseluruhan tauuuuu uollls. mak tak tau lah macam mana dapat johan, sebab mak tak main apa2 pun. hahahaa. main boling pun. asek longkang je. chhhoi. and last but not least..mak hidangkan uolls dengan gambar rumah merah je. sebab ada awek hottt dalam tu. hikhikhik. harapannnn la nyahhh.

masa ni i tgh shy2 nk masuk dewan. siap call org dalam dewan, tnya berapa ramai dah. bila dia replied..semua dah ada. mati la makkkk nyahhhh!!

hahaha.

Alhamdulillah, everthings going great and super awsome.

No comments: